mandag den 29. december 2008

Musik skal der til!

Til et godt bryllup hører musik! Det ved alle... Men hvis man ikke lige skal giftes og gerne bare vil surfe lidt på nettet, så kan det også være rart med lidt musik at hygge sig med.

Den amerikanske tøjgigant American Apparel, som udover at lave skæppeskønt tøj, også laver ganske fine reklamer - og ikke mindst deres egne radiostation:

http://viva-radio.com

Det kan godt blive lidt for ungt for mig nogen gange, men musikken er ganske opfriskende og gennemgående ret kool og ikke mindst hip. Et godt sted at opdage ny musik.

Vil man gerne have lidt billeder med i købet - musikvideoer er jo ganske flotte at se på, så kan youtube være et ok sted at starte. Men kvaliteten og udbudet på siden er ofte frustrerende dårligt.

Så må man ty til andre sider - og ja, der er andre!!

http://music.com
Fin side med mange videoer - mest amerikanske. Billedkvaliteten er ganske god - dog er musikken her lidt dåseagtig, men man kan ikke få det hele...

MTV er slet ikke det vi gamle røvhuller kan huske fra ungdommen - MTV idag er langt mere TV end M. Meeeen nu har MTV cheferne set på youtube og opdaget at det mest sete klip med 600 millioner hits (!!!!!) i 2007 var en Rhianna musikvideo.
Så nu skruer MTV op for musikken på nettet og de har lavet deres eget "youtube" med musikvideoer.

www.mtvmusic.com

Jeg bukker mig i støvet for bl.a. Bowie bagkataloget og IKKE mindst at man kan kører fuldscreen i en kvalitet der er overdrevet god for streaming. WOOP WOOP.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar