mandag den 15. december 2008

Green Footsteps

Det er ingen hemmelighed at Roskilde Festival de sidste mange år har kæmpet miljøets sag - de fleste har hørt om bestik der kunne spises og ølkrus med pant.

I år er det store fokus på festivallen miljøet - man har valgt at kalde kampagnen for Green Footsteps. Kampagnen består af en masse elementer og omdrejningspunktet er et Climate Community på camping arealet og en sustainable stage.

MEN det jeg vil vise jer en løsning på et interessant problem - Mange gæster efterspørger muligheden for at reservere en campingplads og de senere år har kampen for de gode pladser været så hård at hegnet bliver væltet inden området åbner. Man har altså en massiv efterspørgsel på reserverede pladser...

Løsningen er nu blevet at man kan samle "green footsteps" ved at gøre noget godt for miljøet og dermed få ret til en reserveret plads. De opsamlede Green Footsteps kan byttes til en plads i Climate Community. Så det er altså ligegyldigt hvor mange penge man har - det handler om handling.

Se her hvad Roskilde Festival skriver i deres seneste nyhedsbrev:

"På Roskilde '09 etablerer vi et Climate Community. Det er en centralt placeret campingbydel, der primært vil køre på CO2-neutral energi. Energien kommer takket være publikums indsats, f.eks. via tråd i pedalerne på energiproducerende cykler og dans på dansegulve som genererer strøm, samt fra vedvarende energikilder.

Publikum kan reservere plads på Climate Community, inden campingområdet åbner, ved at bidrage til at sætte grønne fodspor i form af miljøvenlige handlinger derhjemme og på vej til festivalen.

Du skal sætte tre Green Footsteps for at reservere en plads på Climate Community på campingområdet.

Det første grønne fodspor sættes ved at støtte vindmøller i Malawi, når du køber din billet. Et andet grønt fodspor sættes ved at benytte offentlig transport til festivalen."

Sikken en spænding, en ren cliffhanger - hvad mon det 3. footstep bliver?...

www.roskilde-festival.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar