lørdag den 12. september 2009

Ny viral sætter danmark på den anden ende...

Velkommen til alle de rare læsere fra jp.dk!

I disse timer trækker en nyhed store overskrifter såsom: "Søger sit barns far på YouTube" og forsiden på Ekstra Bladets print udgave.

Det er som sådan også fint nok, jeg har bare på fornemmeren at det er en viral. jeg kan huske en anden viral som jeg desværre ikke kan finde, der næsten var det samme, det var bare en mor der søgte en eller anden form for mascot - hun havde fået børn med store øre og hale. Hvis du kan huske den så smid en kommentar : )

Her er filmen det hele handler om:Af en eller anden underlig grund vælger ejerne af Karen26 profilen på Youtube så at fjerne den... Dog er der andre der har lagt den ud:(Det er en reklame fra VisitDenmark lavet af Grey)Ideen er bestemt ikke ny, se bare denne kunst plakat fra "Huskmitnavn" på Roskilde Festival 2008:Og så minder "Karens" historie og setup om denne hersens viral succes fra Australien:
"are you my man in the jacket"Efter en ordentligt tur igennem medie møllen og et par sure miner kom denne forklaring:---

Søndag aften: Afsenderen er Visit Denmark, filmen er lavet for at trække turister til. Nyhavn, Hygge, custom house og blondiner...! Tak for jeres nuancerede billede af Danmark.

Bureauet er iøvrigt Grey.

---

Natten til søndag, medierne har luret at der er noget galt, ca. 24 timer senere end de fleste bloggere - men hvad pokker er det for et produkt den her film reklamere for?

Og måske uinteressant, men jeg har fundet ud af hvor man booker "Karen" hvis man står og mangler en model/skuespiller etc... Men det beviser naturligvis ikke at det er fake... Skuespillere kan vel også få børn : ) For ikke tale om at drikke sig fulde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar