tirsdag den 28. september 2010

De Gode Gamle To

De Eneste To har uden at have udgivet det helt store allerede markeret sig som noget af det mest interessante på den danske musikscene i 2010. Måske skyldes det, at medlemmerne hedder Simon Kvamm og Peter Sommer? Hvorom alting er, beviser denne liveoptagelse med duoen, at hypen er ganske fortjent og at der er noget pænt stort i vente.

Dolce & Gabbana






Fotos: Style.com

Sommeren er ved at være langt væk nu, men i mode-land er det stadig modeuge, og dér handler det stadig om forår 2011. Så vi drømmer os lige frem i tiden, hvor det igen bliver tid til solskin, blå himmel - og ikke mindst tid til sommerkjoler.
D&G holdt deres show i overvejende hvide farver. Nyd de smukke detaljer i form af det fineste Broderie Anglaise og se hvor flot de hvide gevandter står til alle de lækre guld accessories.
A Bientôt!
Lady Lützen

mandag den 27. september 2010

Tordenskjolds stolte mand


Tidligere sanger i Coolsville og Breumm Jonas Breum er heldigvis på banen igen, efter et par års venten, med ny demo og opvarmningsjobs for De Eneste To.
Nummeret 'Tordenskjolds Mand' kan høres og downloades ganske gratis her.

søndag den 26. september 2010

Den nøgne sandhed

Så er Flaming Lips tilbage med endnu en kontroversiel filmstrimmel. De aldrig kedelige amerikanske artrockere lader denne gang en smuk og aldeles (dog lettere camoufleret) nøgen kvinde dele ud af sit livgivende skød.

lørdag den 25. september 2010

70´er lækkerier





Fotos: Numéro #117

Hvis der er noget jeg ikke kan stå for, er det 70´ernes lækre douce nuancer sammensat med lidt guld, pallietter og velstylet hår. Hvis du ligesom jeg ikke kan få nok af alt dette - og disse fotos ikke er nok til at tilfredsstille lysten efter 70´er lækkerier, er der ikke andet for end at sætte Dollars/Dynasty på dvd´en, læne sig godt tilbage og lade sig inspirere af det ene mere gennemførte outfit efter det andet!
A Bientôt!
Lady Lützen

torsdag den 23. september 2010

Krukket pop med smukke billeder

Fantastisk popsang, krukket sanger, smuk video. Dejlig combo!

Hør musikken, se videoen, spil spillet

Musikministeren er en ærlig mand. Jeg spiller med åbne kort. Hip hop og rap er ikke ligefrem det, som står øverst på downloadhuskesedlen, når jeg går på internetshopping. Men ret skal være ret, når der endelig er noget, der får mig til at spidse ører, skal I heller ikke snydes for det.
Das Racist (og nej, det er ikke et østrigsk neo-nazi-trance) er et Brooklyn-hip hop-art-act som ikke lyder som noget andet i øjeblikket. Og at de kombinerer deres politiske tekstunivers med Commodore 64 musikvideo med tilhørende computerspil, gør det bestemt ikke dårligere!

onsdag den 22. september 2010

Systematiserende supermænd

Musikministeriet har været så heldig, at have fået fingre i Systems nyeste udgivelse som bærer den mundrette titel 'B'.
Pladen er på gaden d.4.okt. og er det pureste elektroniske guf, som det som regel er, når de systematiserende supermænd Thomas Knak, Anders Remmer og Jesper Skaaning laver lyde sammen og hver for sig.
Første video er 'Drk'. Et nummer som på fin vis opsummerer stemningen på 'B'

Indian Summer

Det er Indian Summer, når sommeren rider mod solnedgangen og et kort sekund bliver blændet og brændt. Her samles fortvivlelse og håb i et flammende sekund.

Musikministeren bliver helt lommefilosofisk og byder derfor på Danmarks måske bedste covernummer nogensinde.

Burberry Prorsum - nu også med neon!







Fotos via Fashiongonerogue

Okay så alligevel et par ord om Fashion Week! I går holdt en af mine yndlingsdesignere Christopher Bailey sit Burberry Prorsum show på sidste dag af Londons modeuge. Og hvilket show: Dyreprint, korte kjoler, neon accesories og überlækre biker jakker - altsammen vel stylet, klassisk og med et twist i form af de friske neonfarver på bælter og tasker! Go get it!
A Bientôt!
Lady Lützen

Til lykke, hr. Minister!

I dag træder hr. minister Hjorth ind i 30'erne og det fejrer Musikministeriet naturligvis på behørig vis.

tirsdag den 21. september 2010

Sejt brug af videoprojektion

Læn dig tilbage og se hvor lidt der skal til for at gøre oplevelsen af at se snowboard væsentlig anderledes.

Jeg giver en tur til reklameland!

I Reklameland er alle glad - også dem der er sure. Barnlig glæde over de mindste ting i verden er en selvfølge, se bare her hvor meget glæde en regnbue kan give.



Gad vide om de laver den som event?

Deerhunter laver slacker-pop

Så er det lige over, at Deerhunter smider 'Halcyon Digest' på gaden, men du kan allerede høre hele albummet her.
Det hele er lidt mindre shoegazet og minder mere om hvis John Lennon i Beatles-tiden havde været slacker.

mandag den 20. september 2010

Casiotastisk!

Når et dejligt band laver en dejlig video, er der i virkeligheden ikke så meget mere at gøre end at sige "tak".


Lækre Lara









Lara Stone i Vogue US Sept. 2010
Her er en af de smukkeste modeserier jeg længe har set. Den blonde skønhed er lækre Lara Stone og set-uppet er amerikansk Hausfrau i fantastisk vel stylet tøj. Mums!
A Bientôt!
Lady Lützen

Hare Krishna goes krautrock on acid

Hvordan ville det lyde, hvis et Hare Krishna orkester snuppede en tidsmaskine til Düsseldorf anno 1970, hvor de så optog en plade kraftigt inspireret af krautrock? Måske ikke et spørgsmål du har stillet dig selv for nylig, men hvis du alligevel skulle være interesseret i svaret, har Prince Rama et muligt bud på det. Nummeret 'Lightening Fossil' nedenfor er fra pladen 'Shadow Temple' som er ude nu og en fin omend noget syret oplevelse.

lørdag den 18. september 2010

Greenpeace angriber Facebook.

Greenpeace har fundet et nyt og lidt anderledes offer i kampen imod klima forandringer. De vil simpelthen have Facebook til at gå fra at bruge fossile brændstoffer til f.eks. vindenergi.

Det er den kommer et en sød lille film ud af, og det er den ministeriet forholder sig til. Ikke om Greenpeace har ret eller ej.



Læs mere om kampagnen på Greenpeace.com

fredag den 17. september 2010

Støvet septemberstøj

Hvis du, som musikministeren, har en stor svaghed for 80'er og 90'er bands der gav fanden i interaktion med publikum til koncerter og istedet gloede ned på deres sylespidse sorte skosnuder, mens deres distortede guitarer feedbackede, så det var en sand fryd, skal du gøre dig selv den tjeneste at få fat i Tamaryns fremragende 'The Waves'.
Perfekt kombination af støj og melodi, skønt krydret med kølig kvindelig vokal.

God vind & god weekend!








Guess Efterårskampagne 2010

Søsæt drømmene om La Dolce Vita, sejlads, skønne kvinder og sailormænd på eventyr!
Inspireret af de populære 60 ´ere, men stadig med et snert 90´er æstetik i de sort/hvide fotos.
Dream away! Sail away! See you on the other side!
A Bientôt!
Lady Lützen

torsdag den 16. september 2010

Kriblende krigsmaling

I midten af oktober smider Warpaint deres første og stærkt imødesete plade 'The Fool' på markedet. I mellemtiden kan vi varme os med det nummeret 'Undertow' som ligger til gratis download på deres hjemmeside.

...og så selvfølgelig den dårende dejlige video til 'Elephants' fra EP'en 'Exquisite Corpse'.

Yeah, He´s got it!






Fotos: AMC
Er du også ked af, at sommeren er ved at være forbi? Så kan du glæde dig over, at efteråret uden sammenligning er den bedste årstid til at klæde sig elegant!
Mangler du stilinspiration til de kolde og blæsende dage (eller adspredelse til de mørke aftener) kan du altid konsultere tv serien Mad Men og tage et nærmere kig på Donald Draper - Mr. Mad Man himself!
Don har det perfekte look til en mand, hvis du spørger mig! Stilfuldt, elegant og ekstravagant!
A Bientôt!
Lady Lützen

Musikministeren indtager taburetten

Ved en lille virtuel reception tidligere på ugen blev Musikminister Sternberg indsat og takkede de tilstedeværende med en både bevæget og kontant tale:

Kære kolleger, departementchefer, spindoktorer, embedsmænd og trofaste støtter.

Jeg er stolt over at være blevet leder af af Danmarks bedste ministerium og har tænkt mig at udnytte regeringsmagten til det yderste, med bud på hvad der kan inspirere jer alle derude bag skærmene til et bedre og mere givende musikliv.
Nyt eller gammelt er mindre interessant i denne sammenhæng. Det vigtigste er, at det vil berige jeres liv udover enhver fatteevne.

Tag ikke fejl. Inspirationsministeriet er ikke resultat af demokrati og lange velmenende meningsudvekslinger på tværs af barrierer. Nej, det er et benhårdt topstyret diktatur, hvor alle vi ministre kender vores plads... altså på den fede måde. For jeg er stadig en folkets mand og tager imod enhver form for bidrag fra mine trofaste støtter.

Men nok ord herfra. Her er min indsættelsgave til jer:

Tidligere på året udgav Wild Nothing det glimrende album 'Gemini', som bl.a. rystede sommerhittet 'Summer Holiday' af sig. Nu er de så på banen igen med en decideret fremragende coverversion af det gamle Kate Bush nummer 'Cloudbusting'

Gud bevare musikken!
Gud Bevare Inspirationsministeriet!



onsdag den 15. september 2010

Lille bil stor reklame

Endelig en bilreklame hvor det faktisk er fedt at se bilen køre... eller rettere sagt: Bilerne!

Dior, Jude Law og Guy Ritchie

En dejlig dramatisk og dyster cocktail, som kan ses her og købes på flaske hos Dior.

Så er der hjælp at hente til os der ikke kan nå de nederste hylder i supermarkedet!

Det skal ses.

Ministeren hader katte, men elsker Ikea

Jeg er helt sikkert en af de eneste mænd der elsker Ikea på godt og ondt, til gengæld hader jeg katte - men har lige opdaget at katte i Ikea fungerer ret godt!



Og der er naturligvis også en "bag kameraet" film:



Og i den lidt mere syrede ende er her en mini dokumentar; "Pussy People" om folk der ejer katte:

Naturen siger tak på sin egen måde!

Ministeriet er enige med Nissan - Naturen skal nok takke os på sin egen måde hvis vi behandler den ordentligt.

Så er rullede der lige en lort forbi ministeriet...

Ja, det er måske på grænsen af smagfuldt, men det er sjovt og på baggrund af et dødsensalvorligt emne, så må man gerne sætte hjul på en lort.

Storbritaniens første 3D poster

Ja, det ligger lige til højrebenet at lave en 3D billboard for BHer - derfor har Wonderbra gjort det nu hvor teknologien er blevet ret nem at benytte.

tirsdag den 14. september 2010

Parat til efteråret?


Jeg ved godt, at det er NY Fashion Week og man i modeverden burde tænke på Forår 2011, men jeg er alligevel mere optaget af, hvad jeg skal tage på dette efterår - og vinteren der kommer inden længe.
Denne video fra Chanel´s 2010/2011 vinterkollektion er intet mindre end fantastisk inspiration: Find din indre bjørn frem, kombiner den med fransk chicness & there you go... Ready for fall!
A Bientôt!
Lady Lützen

Mode Ministeren siger goddag!

Lara Stone in Interview Sep 2010
Carine Roitfeld by Heidi Slimane
Straight From The Harp


Lady Lützen


Tak til Inspirationsministeriet for udnævnelsen til Modeminister. Jeg glæder mig til at blogge her på siden. Mit navn er Lady Lützen, jeg er med i et band der hedder Straight From The Harp, min all time favourite er Carine Roitfeld og her på siden vil jeg vise jer en masse lækre sager i form af flotte damer (såsom Lara Stone) og stilfulde mænd (såsom Don Draper). Jeg vil efter bedste formåen åbenbare en verden af bløde pakker, luksus og lækker lir!
A Bientôt!
Lady Lützen

mandag den 13. september 2010

Ministerokade

Ministeren & Ministeren har alt alt for travlt med alverdens bureaukrati, der er simpelthen så meget smørrebrød der skal spises og så mange gummisko der skal snørres. Derfor når vi sjældent at få skrevet noget her på bloggen der giver inspiration videre!

Derfor har vi besluttet os for at ministeriet har brug for endnu flere smagsdommere og eksperter der kan give en hånd med.

Derfor har vi fundet frem til to nye ministre:

Mode Minister: Signe Lützen Varsted

Signe er udover at være mor til to, gift med Jarno, medlem af "Straight From the harp", kunstmaler, dygtig blogger på Danettes, bosiddende i Berlin også lidt af en modeekspert. Derfor er hun vores nye modeminister.

Straight From The Harp

Danettes

Musik & Orgel Minister : Morten Sternberg


Morten er udover at være mor til en, tidligere spejder, Natkrikekoordinator i Trinitatis, skribent for Gaffa & Soundvenue også lidt af en musik ekspert, derfor er hans vores nye Musik & Orgel Minister.

Trinitatis Natkirke

Byd dem hjerteligt velkommen og glæd dig over at Inspirationsministeriet rent faktisk er et ministerie hvor det er positivt med flere ministre.

lørdag den 4. september 2010

Seneste nyt fra Fever Ray

Inspirationsministeriet drager til Berlin Festival i næste uge. I den nedlagte Tempelhof lufthavn optræder bl.a. Robyn, fatboy Slim, LCD soundsystem, Hot Chip m.fl.
Men også Fever Ray kigger forbi.

Fra Fever Ray har vi netop modtaget denne lille teaser for deres nye kostumer af Andreas Nielson (Art & Stage work for bl.a. The Knife):

Its been medieval times for a while now. Nasdaq have been suffering. The banks and the investors. Fever Ray have been suffering as well. Things have been shit. But Fever Ray rises on 9. Like Wall Street Zombies they are now back to juice out the last drips of humanity. Led by the taskmaster Karin, the warlords of monetary jungle are ready to give you a last piece of monotonic bourgeois joy before you and the world around you implode.

Og så et par uhyggelige billeder:





Der er bestemt dømt stilskifte, nu er det så spændende at se om laseren også er udskiftet?? Hør mere om dette om en uges tid...

Smart PR Event for flyrejser.

Her er en fiks case fra Norwegian Air. Ganske godt tænkt.

Er du bange?

Alle er bange for et eller andet...