søndag den 26. september 2010

Den nøgne sandhed

Så er Flaming Lips tilbage med endnu en kontroversiel filmstrimmel. De aldrig kedelige amerikanske artrockere lader denne gang en smuk og aldeles (dog lettere camoufleret) nøgen kvinde dele ud af sit livgivende skød.

3 kommentarer:

 1. HEY! INSPIRATIONSMINISTER! Mere reklame, mindre musik! :(

  SvarSlet
 2. Kære anonyme

  Inspirationsministeriet har opgraderet ministerstaben med en Modeminister og undertegnede for på den måde at nå længere ud i afkrogene af hvad der rører sig i alle retninger af det inspirerende.

  Med venlig hilsen
  Morten Sternberg, Musikminister

  SvarSlet
 3. Hej Anonyme!

  Som musikministeren helt rigtigt meddeler så har ministeriet opgraderet med en Mode og Musik minister. Inspirationsministeriet har ikke taget en ny drejning eller bruger energien på noget andet - vi har simpelthen fået flere kræfter.

  Så nu hvor der har været en del musik og mode på det sidste er der ikke tale om at det er sket på bekostning af reklame - det er simpelthen noget ekstra du ikke havde fået hvis de nye ministere ikke var kommet. Så alternativet var at der var HEEEELT stille, da der ikke er så meget spændende reklame at vise for tiden...

  Inspirationsministeriet er tænkt som ALT der kan inspirerer til at lave bedre kreativitet - herunder reklame.

  Så du kan glæde dig over at der er mere inspiration til at fylde tomrummet ud når der ikke er noget spændende reklame at vise. For hvem kan sige nej til at se noget nyt? Reklame eller ej...

  Jonas
  Inspirationsminister

  SvarSlet