onsdag den 29. juli 2009

Fever Ray leger med opfattelsen af en kunstner.

Dem der var med under Arenas teltdug lørdag aften på Roskilde Festival 09 vil nok erindre en syret koncert oplevelse med svenske Fever Ray (Den ene halvdel af The Knife).
Karin Dreijer leger med opfattelsen af hvad en kunstner skal på en scene, da the Knife endelig debuterede live var det bag et halvgennemsigtigt tæppe iført elefant huer der gav nærmest abeagtige ansigter.

I Fever Rays live optrædner mestre Karin Dreijer hele an tydningens kunst, man ser hende aldrig helt. Hun snakker ikke med publikum og bærer dragter ligesåvel som hendes band er uhyggeligt klædt i mærkelige dragter.

I denne video får man en meget klar fornemmelse af Fever Rays optrædner da både laserlys, gamle lamper og Karins udsmykning er det samme som live.
Såvel som live bedriver videoen antydningens kunst.Læs mere om Fever Ray her: http://feverray.com

2 kommentarer:

  1. Jeg ser også frem til den elektroniske opera-forestilling "I Morgen Om Et År" som The Knife har været med til at lave i samarbejde med Hotel Proforma.

    http://www.hotelproforma.dk/side.asp?side=2&id=438

    SvarSlet
  2. Helt enig.

    Men det der med at det er The Knife der har lavet musikken er vist ikke helt korrekt. Det er vist kun Oluf der har lavet musikken, men ved det ikke med sikkerhed - har bare hørt det i krogene...

    SvarSlet